Vereiste stukken voor de Hadj

Onderstaande stukken (documenten) zijn verplicht (benodigd) om de Hadj te kunnen vervullen, zonder deze stukken krijgt u geen Hadj visum!

 

Verplichte (benodigde) stukken voor Hadj 2013 (1434 هجرية)

 

    • Geldig paspoort tenminste 6 maanden na datum van vertrek (met genoeg lege pagina’s voor visa).
    • Voor niet-Nederlandse burgers, indien van toepassing, duidelijk COLOR kopieën van uw verblijfsvergunning – voor en achter.
    • (4) recente pasfoto’s – witte achtergrond met je naam op de achterkant van de foto’s.
    • Originele vaccinatie certificaat voor Meningitis vaccin, ook wel bekend als de Hadj prik.
    • Als u geen moslim naam hebt, is een brief van de imam van uw moskee nodig, waarin staat dat u moslim bent.
    • Als de Man en vrouw verschillende achternamen bezitten, is een kopie van de huwelijksakte vereist.

 

Voor de Dames, die alleen naar de Hadj reizen:

 

    • Vrouwen die alleen reizen zonder Mehram (moeten ouder zijn dan 45 jaar), Zij moeten een notariële toestemming brief van de mehram, waaruit blijkt dat hij geen bezwaar heeft tegen haar reis naar Mekka. Deze toestemming maakt het haar mogelijk om te reizen voor de Hadj met Elharameen Reizen.

Mehram: Vader, Echtgenoot, Broer, Zoon.