Voorwaarden Umrah Visum
  •  Paspoort min. 6 maanden geldig na terugkomst.
  •  Vrouwen jonger dan 45 jaar kunnen niet zonder Mahram reizen.
  • Jongens jonger dan 17 jaar kunnen niet zonder Mahram reizen.
  • Personen met een dubbele nationaliteit, moeten uitsluitend hun Nederlandse paspoort overhandigen voor hun Umrah visum.
  • Vrouwen waarvan de echtgenoot niet vermeld staat in het paspoort, moeten een kopie/officiële trouwakte overhandigen.   
  • Gezinnen met kinderen dienen een familieboekje of een basis personen registratie uittreksel te overhandigen voor de visumaanvraag.
  • -Iedereen tussen de leeftijden 12 en 70 jaar dienen een Biometrische scan te laten maken bij het door de ambassade van Saoedi Arabië erkende Tasheel bureau.  (Parkstraat 9, 2514 JD Den Haag)
  • -Elke reiziger dient zich min 10 dagen voor de reis te hebben ingeent tegen Mengitis (meningokokken). Deze vaccinaties zijn 5 jaar geldig.
  • – Elke reiziger dient aan te geven of zij al eerder een Umrah hebben verricht ivm de extra toeslagen die worden gehanteerd.