Millennium Al Aqeec & Taiba Hotel

Millennium Al Aqeec & Taiba Hotel

Luxe Millennium Taiba hotel vlakbij 4 historische moskeeën 

Met een unieke positie in de eerste lijn hotels van Majid al Nabawi is Millennium Taiba Hotel Madinah een van hun luxere hotels in Saudi Arabie. Op dit moment het meest dichtbijzijnde hotel in Madinah tot ”Al Rawdah AL Sharefah” en dichtbij 4 historische moskeeën.

Hun ruim 200 kamers bieden de laatste gemakken voor een perfect verblijf. De gasten kunnen gebruikmaken van diverse keukens; Continental, Midden oosterse en de Aziatische. Met slechts 20 minuten afstand van vliegveld Prins Mohammed Bin Abdulaziz International hoeft u niet lang te wachten voor u meteen tot ontspanning kunt komen. Gratis Wifi is voor alle gasten aanwezig zowel als de publieke parkeerplaats.

 

 

Millennium Al Aqeec  

Met een unieke positie in de eerste lijn hotels van Majid al Nabawi is Millennium Al Aqeec een perfecte plek waar u zorgeloos terecht kunt. Dit mooie hotel biedt u een ware 5 sterren ervaring als het gaat om service, kwaliteit en gastvrijheid. De gast staat hierin centraal. Bekijk hieronder een video van dit prachtige hotel en ervaar zelf de gastvrijheid.