Ons Hadj programma voor 2018 hebben wij met heel veel zorg en liefde samengesteld. Deze 20 daagse reis zal op 7 augustus 2018 vertrekken vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol. Dit is tevens ook onze ontmoetingsplek voordat wij als groep aan de reis gaan beginnen. Het programma begint bij ons in Madinah al Menawara alvorens wij onze reis naar Mekkah vervolgen inshallah.

  Gedurende uw Hadjreis  wordt u professioneel begeleidt door een van onze reisleider, die tijdens de gehele reis aanwezig zal zijn om het voor u aangenamer te maken. De religieuze leiders die deel uitmaken van onze groep zullen de reis compleet maken door het geven van interessante en vooral zinvolle lessen. 

Vertrekdatum 7 augustus 2018
Retourdatum 27 augustus 2018
Reisduur
20 dagen incl. reizen, afhankelijk van de vlucht.
Hotel Medinah
In Medinah verblijft u in het Anwar Al Madinah Movenpick hotel. Dit luxe 5 sterren hotel ligt tegenover Majid el Nabawi.
Hotel Mekkah:
In Mekkah verblijft u in het Azka Al Safa hotel. Dit intieme 5 sterren hotel ligt op nog geen 150 meter loopafstand van de hoofdingang van Majid el Haram.
Luchtvaartmaatschappij Egypt airlines
Bij inbegrepen
accommodatie begeleiding
vlucht excursie
visa ontbijt
transport
Niet bij inbegrepen
Eventuele extra visum toeslagen. (Reizigers die in de afgelopen 5 jaar al eerder op Hadj zijn geweest moeten mogelijk een toeslag betalen van SAR 2000, geeft u daarom tijdig aan of u al eerder op Hadj bent geweest.)
Prijzen
(De weergeven prijzen zijn per persoon op basis van de type kamer)
Tweepersoonskamer: €6750,-
Driepersoonskamer: €5750,-
Vierpersoonskamer: €5250,-
Kinderprijzen
Baby’s tot aan 2 jaar betalen slechts €
Kind zonder bed (tot 6 jaar) betaalt slechts 

Wij van Al Maghreb El Harameen zullen worden betroffen met al uw zorgen m.b.t. uw visum, persoonlijke voorkeuren, transport, vlucht en uiteraard de begeleiding gedurende de gehele reis. Het is in ons belang dat een ieder vrij is om aan zijn godsdienstige verplichtingen tijdens deze reis te voldoen.