HADJ PROGRAMMA

 Ons Hadj pakket voor 2019 hebben wij met heel veel zorg en liefde samengesteld. Deze 22 dagen durende Hadj reis zal beginnen op moment van vertrek namelijk 27 juli vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol. Tevens onze ontmoetingsplek voor het begin van onze reis. 

Medinah

Ons Hadj programma begint inshallah met een aantal overnachtingen in een Luxe hotel in Madinah al Manawara. Dit hotel ligt op minder dan 100 meter afstand van Majid al Nabawi. In de stad waar onze profeet (sws) is begraven zullen wij een als groep langs meerdere historische plekken gaan met een bijzondere geschiedenis.

Makkah / Mashaer (Mina/Arafat/Muzdalifah)

De reis zal zich inshallah voortzetten naar Makkah al Mukaramah waar wij zullen verblijven in het Infinity Hotel, dit comfortable 5* sterrenhotel op een afstand niet meer dan 700 m. van Majid Al Haram. Gedurende ons verblijf in de tenten van Mina en Arafat zullen wij worden voorzien van 3 maaltijden per dag, verfrissende drankjes en snacks. De tenten zijn voorzien van airconditioning en sofa bedden om voor de gewenste comfort te zorgen.Gedurende uw Hadj reis  wordt u professioneel begeleidt door een van onze reisleider, die tijdens de gehele reis aanwezig zal zijn om het voor u aangenamer te maken. De religieuze leiders die deel uitmaken van onze groep zullen de reis compleet maken door het geven van interessante en vooral zinvolle lessen. 

Vertrekdatum 27 Juli 2019
Retourdatum 17 Augustus 2019
Reisduur
22 dagen incl. reizen, afhankelijk van de vlucht.
Hotel Medinah
In Medinah verblijft u in het ”Al Haram” hotel dat op minder dan 100 meter afstand ligt van Majid el Nabawi. Uw pakket is op basis van Half Board, dit is inclusief ontbijt en avondeten. 
Hotel Mekkah:
In Mekkah verblijft u in het Infinity hotel, een 5 sterren hotel dat op ong. 700 meter afstand ligt van de hoofdingang van Majid el Haram. Uw pakket is op basis van Half Board, dit is inclusief ontbijt en avondeten. 
Luchtvaartmaatschappij Egypt Airlines
Bij inbegrepen
accommodatie begeleiding
vlucht excursie
visa ontbijt& avondeten
transport
Niet bij inbegrepen
Eventuele extra visum toeslagen. (Reizigers die in de afgelopen 5 jaar al eerder op Hadj zijn geweest moeten mogelijk een toeslag betalen van SAR 2000, geeft u daarom tijdig aan of u al eerder op Hadj bent geweest.)
Prijzen
(De weergeven prijzen zijn per persoon op basis van de type kamer)
Tweepersoonskamer: Op Aanvraag
Driepersoonskamer: Op Aanvraag
Vierpersoonskamer: Op Aanvraag
Kinderprijzen
Baby’s tot aan 2 jaar betalen slechts: Op Aanvraag
Kind zonder bed (tot 6 jaar) betaalt slechts:  Op Aanvraag

Wij van Al Maghreb El Harameen zullen worden betroffen met al uw zorgen m.b.t. uw visum, persoonlijke voorkeuren, transport, vlucht en uiteraard de begeleiding gedurende de gehele reis. Het is in ons belang dat een ieder vrij is om aan zijn godsdienstige verplichtingen tijdens deze reis te voldoen.

Tentenkamp in Arafat