HADJ PROGRAMMA

 Ons Hadj pakket voor 2019 hebben wij met heel veel zorg en liefde samengesteld. Deze 20/21 dagen durende Hadj reis zal beginnen op moment van vertrek namelijk 28 of 29 juli vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol. Dit is zal tevens ook onze ontmoetingsplek zijn wij met de gehele groep zullen reizen naar onze bestemming.

Medinah

Ons Hadj programma begint inshallah met een aantal overnachtingen in een Luxe hotel in Madinah al Manawara. Dit hotel ligt op max. 200 meter afstand van Majid al Nabawi. In de stad waar onze profeet (sws) is begraven zullen wij een als groep langs meerdere historische plekken met een bijzondere geschiedenis.

Makkah / Mashaer (Mina/Arafat/Muzdalifah)

De reis zal zich inshallah voortzetten naar Makkah al Mukaramah waar wij zullen verblijven in een
comfortable 5* sterrenhotel op een afstand niet meer dan 650 m. van Majid Al Haram. In de tenten van Mina en Arafat zullen wij van alle gemakken worden voorzien doordat u kunt genieten van het luxere pakket. Deze tenten zijn voorzien van airconditioning en sofa bedden om voor het gewenste comfort te zorgen.Gedurende uw Hadj reis  wordt u professioneel begeleidt door een van onze reisleider, die tijdens de gehele reis aanwezig zal zijn om het voor u aangenamer te maken. De religieuze leiders die deel uitmaken van onze groep zullen de reis compleet maken door het geven van interessante en vooral zinvolle lessen. 

Vertrekdatum 28/29 Juli 2019
Retourdatum 16 Augustus 2019
Reisduur
20 dagen incl. reizen, afhankelijk van de vlucht.
Hotel Medinah
In Medinah verblijft u in een hotel minder dan 200 meter afstand van Majid el Nabawi. U pakket is op basis van Half Board, dit is inclusief ontbijt en avondeten. 
Hotel Mekkah:
In Mekkah verblijft u in een 5 sterren hotel minder dan 700 meter loopafstand van de hoofdingang van Majid el Haram.
Luchtvaartmaatschappij Egypt Air of Royal Jordanian Airline
Bij inbegrepen
accommodatie begeleiding
vlucht excursie
visa ontbijt
transport
Niet bij inbegrepen
Eventuele extra visum toeslagen. (Reizigers die in de afgelopen 5 jaar al eerder op Hadj zijn geweest moeten mogelijk een toeslag betalen van SAR 2000, geeft u daarom tijdig aan of u al eerder op Hadj bent geweest.)
Prijzen
(De weergeven prijzen zijn per persoon op basis van de type kamer)
Tweepersoonskamer:Nog onbekend
Driepersoonskamer:Nog onbekend
Vierpersoonskamer: Nog onbekend
Kinderprijzen
Baby’s tot aan 2 jaar betalen slechts €
Kind zonder bed (tot 6 jaar) betaalt slechts 

Wij van Al Maghreb El Harameen zullen worden betroffen met al uw zorgen m.b.t. uw visum, persoonlijke voorkeuren, transport, vlucht en uiteraard de begeleiding gedurende de gehele reis. Het is in ons belang dat een ieder vrij is om aan zijn godsdienstige verplichtingen tijdens deze reis te voldoen.

Tentenkamp in Arafat