Een prachtige 14 daagse Umrah reis tijdens de februari vakantie in de maanden februari en maart.

De Umrah, die ook bekend staat als de kleine bedevaart, kan gedurende het hele jaar worden verricht. Dit in tegenstelling tot de Hadj die namelijk valt in de laatste maand van de Hijri kalender (Zul Hijja). Op onze Umrah reizen zullen wij een bezoek brengen aan de steden Medinah ”Al Manawara’ en Makkah ”Al Mukaramah” waar meerdere excursies staan ingepland. In deze historische steden zullen wij u meenemen naar de meest heilige plekken met hun bijzondere geschiedenis.

Gedurende uw umrah vakantie wordt u professioneel begeleidt door een van onze reisleider, die tijdens de gehele reis aanwezig zal zijn om het voor u aangenamer te maken inshallah.

Vertrekdatum 21 februari 2021
Retourdatum 5 maart 2021
Reisduur
14 dagen incl. reizen
Hotel Medinah
In Medinah verblijft u in het Millennium Taiba hotel. Deze Internationale hotelketen staat bekend om zijn servicegerichtheid, comfort en ligt tevens tegenover Majid el Nabawi (50 meter).
Hotel Mekkah:
In Mekkah verblijft u in het ‘Swiss al Maqam” hotel. Dit prachtige 5 sterren hotel bevindt zich in Abraj al Bait recht tegenover Majid el Haram.
Luchtvaartmaatschappij Egypt airlines
Bij inbegrepen
accommodatie begeleiding
vlucht excursie
visa ontbijt
transport
Niet bij inbegrepen
.
Prijzen
(De weergeven prijzen zijn per persoon op basis van de type kamer)
Tweepersoonskamer:€1795 ,-
Driepersoonskamer: €1650 ,-
Vierpersoonskamer: €1550 ,-
Kinderprijzen
Baby’s tot aan 2 jaar betalen slechts €375,-
Kind zonder bed (tot 9 jaar) betaalt slechts €995,-

Reisbureau El Harameen is hier om u voor en tijdens uw reis volledig te ontzorgen. Wij worden betroffen met al uw zorgen m.b.t. uw visum, persoonlijke voorkeuren, transport, vlucht en uiteraard de begeleiding gedurende de gehele reis. Het is in ons belang dat een ieder vrij is om aan zijn godsdienstige verplichtingen tijdens deze reis te voldoen.

  •  Paspoort min. 6 maanden geldig na terugkomst.
  • Jongens jonger dan 17 jaar kunnen niet zonder Mahram reizen.
  • Personen met een dubbele nationaliteit, moeten uitsluitend hun Nederlandse paspoort overhandigen voor hun Umrah visum.
  • Gezinnen met kinderen dienen een familieboekje of een basis personen registratie uittreksel te overhandigen voor de visumaanvraag.
  • Elke reiziger dient zich min 10 dagen voor de reis te hebben ingeënt tegen Meningitis (meningokokken). Deze vaccinaties zijn 5 jaar geldig.

Verplichte (benodigde) stukken voor de Umrah

  • Geldig paspoort tenminste 6 maanden na datum van vertrek (met genoeg lege pagina’s voor visa).
  • Voor niet-Nederlandse burgers, indien van toepassing, duidelijk COLOR kopieën van uw verblijfsvergunning – voor en achter.
  • (4) recente pasfoto’s – witte achtergrond met je naam op de achterkant van de foto’s.
   • Originele vaccinatie certificaat voor Meningitis vaccin, ook wel bekend als de Hadj prik.
   • Als u geen moslim naam hebt, is een brief van de imam van uw moskee nodig, waarin staat dat u moslim bent.
   • Als de Man en vrouw verschillende achternamen bezitten, is een kopie van de huwelijksakte vereist.

Voor de Dames, die alleen naar de Umrah reizen:

  • Vrouwen die alleen reizen zonder Mehram(moeten ouder zijn dan 45 jaar), Zij moeten een notariële toestemming brief van de mehram, waaruit blijkt dat hij geen bezwaar heeft tegen haar reis naar Mekka. Deze toestemming maakt het haar mogelijk om te reizen voor de Hadj met Elharameen Reizen.

   Mehram: Vader, Echtgenoot, Broer, Zoon.